Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
101 наистина важни неща, които знаем, но забравяме
Автори
Ерни Зелински
Илюстрации на корица
Описание

Канадският автор Ърни Зелински е познат на българските читатели – ИК „Кибеа“, вече публикува неговите нашумели книги „Наръчник на мързеливеца за постигане на успех“ (2009) и „Колко е хубаво да не работиш“ (2010).
И в тази книга Зелински остава верен на себе си и по непосредствен и нестандартен начин изпраща своето послание: човек може да направи живота си по-смислен и по-щастлив, независимо от обстоятелствата и възрастта. Всички знаем как историята има навика да се повтаря, всички преминаваме през изпитания и бури, но невинаги си вземаме поука и затова правим все същите грешки. Книгата на Зелински се фокусира върху много от житейските уроци, които сме научили, но непрекъснато забравяме. Нейният прочит ни помага да разберем – най-сетне! – кои са важните принципи в живота и как да ги прилагаме, за да не ги научаваме по трудния начин.
Освен че припомня много неща, които непременно трябва да преоткрием, книгата обогатява и заразява с вдъхновение, мотивира и събужда стремежа да следваме мечтата за пълноценен живот.

Издател
Заглавие на поредица Познай себе си
Подвързия
мека
Националност на автора
Великобритания
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Психология
Жанр
Научно-популярна
Категория
Чуждестранна
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
360
Илюстрирано
Не
Дата на издаване
13.07.2011
Цена
18,00