Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Как да постигнем максимални резултати без излишни усилия
Автори
Дейвид Алън
Илюстрации на корица
Описание

52 принципа за по-голяма производителност в работата и в живота! Вечно сте в стрес - до края на деня ви чакат пет спешни задачи, неотворени цяла седмица имейли задръстват пощенската ви кутия, месеци наред ви глождят купища отложени ангажименти. Но има надежда - само от вас зависи да организирате ефективно своя ум и своя делник.
В тази книга, своеобразно продължение на “Да задвижим нещата”, ветеранът консултант по мениджмънт и личностно развитие Дейвид Алън ни помага да разберем какво ни дърпа назад и показва как можем да бъдем “готови да посрещнем всеки миг” - с избистрен ум, разчистено бюро и ясни намерения.
“Как да постигнем максимални резултати без излишни усилия” предлага 52 начина, с чиято помощ можем веднага:
Да прочистим ума си и да го настроим да мисли творчески;
Да се съсредоточаваме;
Да организираме съзнанието и деня си;
Да предприемаме действия, с които да предизвикваме промени...
Тези простички, но действени принципи - от “Енергията следва мисълта”, до “Действието носи познание” - ни помагат да овладеем умението да сме продуктивни - по неговите думи, "да управляваме не времето, а ума си". Непрекъснато трябва да вземаме безчет решения, да избираме, да се приспособяваме към нови обстоятелства и Дейвид Алън ни учи как да се изправяме пред тези предизвикателства със спокойната съсредоточеност на майсторите на източните бойни изкуства. Всеки от тези принципи ни подтиква да осмислим от нов ъгъл поведението си, своите задръжки и силните си страни и ни подсказва какво да правим, за да можем да живеем и работим без напрежение, леко и забавно.
Дейвид Алън (род. 1945) е световноизвестен консултант по продуктивността, създал собствен метод с популярното име "Да задвижим нещата".
Издател
Подвързия
твърда
Националност на автора
САЩ
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Търговия
Жанр
Научно-популярна
Категория
Чуждестранна
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
240
Илюстрирано
Не