Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Общотеоретична юриспруденция
Автори
Илия Василев Илиев
Илюстрации на корица
Описание
Академик проф. д. ю. н. Илия В. Илиев е член на Съюза на учените в България и преподавател във Военна академия „Г. С. Раковски“ в София, факултeт „Национална сигурност и отбрана“ по юридически дисциплини. Дългогодишен преподавател в „Национален университет Одеска юридическа академия“, „Киевски университет по управление“ в Украйна и други в чужбина, както и в редица университети в България. 

Автор на повече от двадесет монографии и редица публикации в областта на административно-процесуалното право, обща теория на правото и други. Най-новите издания са: „Контрол за законност при установено нарушение и налагане на наказание“; „Конституционно право на гражданите по оспорване актовете на органите на държавно управление“; „Общотеоретична юриспруденция“; „Административен контрол в публичната администрация“ и „Публичноправни науки“ - настоящата монография, както и редица други  публикации. 

Богатият теоретичен опит на проф. д. ю. н. Илиев се свързва с практическата дейност, като Адвокат с над 25 години в  САК - София.

Издател
Подвързия
мека
Националност на автора
България
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Теория на правото
Жанр
Научна
Категория
Българска
PublicationISBNs
Поредност на изданието
2
Страници
418
Илюстрирано
Не
Планирана дата на издаване
31.05.2021
Дата на издаване
14.05.2021
Цена
35,00