Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Конникът
Автори
Валентин Георгиев Ковачганев
Илюстрации на корица
Описание

КОННИКЪТ

- - -

ЗА КНИГАТА

Сигурно ви се е случвало да не разбирате поведението на другите, да обвинявате родителите си, да се карате на децата си. Различни знания в различните съзнания са причината за това, но има и едни други невидими връзки, които пораждат в нас будещoто ни сутрин безпокойство, напрежение при среща с напълно непознати, вътрешни усещания за които видима причина няма. Точно тия връзки представя в тази книга квантовия психолог Валентин Ковачганев.

Работата с проблематика на силните родове и окрилен от последните открития в науката, той пресъздава в един романтичен вариант алгоритмите на невидимите връзки помежду ни, директен анализ и връзка с личностни проблеми и родови карми.

Някои от вас ще си поплачат на моменти, но това ще ви изчисти напрежението и ще ви извади от невидението. Други, ще се посмеят и това ще пренареди техните приоритети и ще отвори пространства за нови желания. Тази книга е написана по законите властващи в цялата вселена, подреждащи планети и раждащи звезди, закони, които човечеството изучава, но общественото ниво на съзнание трудно възприема и се преподават с голямо закъснение в университетите. Тук ще имате удоволствието да се докоснете до откритото вече от нас хората, но това, което още не е прието за масова употреба. Валентин Ковачганев е създател на Другото Училище за знанието, което не се преподава в конюктурната структура, но точно то ни е нужно, за да бъдем щастливи в живота и осъзнати в делата и помислите си.

- - -

СЪДЪРЖАНИЕ

Глава 1. Завръщане

Глава 2. Градчето

Глава 3. Петковица

Глава 4. Бичкията

Глава 5. Кмета

Глава 6. На кафе

Глава 7. В къщата на духовете

Глава 8. На лов

Глава 9. Гаражът на спомените

Глава 10. Сънят

Глава 11. Обласният съвет

Глава 12. Задушница

Глава 13. Пожар, пожар...

Глава 14. Ново чудо

Глава 15. Още чудеса и връзки

Глава 16. Любов ли бе да я опишеш!

От автора

- - -

ПОСЛЕСЛОВ от автора

Тази книга написах на един дъх по време на карантината при първата вълна на пандемията през 2020г. Това е третата книга, която е част от поредицата на „Другото Училище-Опознай себе си!“ и преподаваната от мен методика „Регресия на зачатието“ за личностно изграждане и реализация в живота.

Разреших си да Ви въведа в усещанията и измеренията на така наречения друг свят, подбуден от теорията на проф. Стоян Съргойчев „Базови Структури на Материята – Супергравитационна Обидена Теория“(“Basic Structures of Matter – Supergravitational Unified Theory” by Stoyan Sarg). Тя ми помогна да подредя представите си за достиженията на човекознаието и ми отговори на въпроси, чийто отговори съм търсил повече от 30 години. Реших да направя тази крачка като разбрах, че вече е разработена теорията и формулировката на полетата, които съм ползвал за да напиша тази книга.

Науката започва от там, откъдето започват измерванията! 

Щом като науката вече си има стройна теория, а и у нас вече се работи за усъвршенстването на квантовите датчици, с които да се измерват промените на енергийната плътност, то защо и аз да не сложа в това ново пространството как изглеждат старите знания за духове и връзките ни с тях и между тях?!

Надявам се с тази книга да помогна на хората да се освободят от плоскостното мислене, налагано от служителите в конюктурата на обществото и теоретици като Айнщайн, за да започнат да се доверяват на усещанията си, да заживеят осъзнато и в двете пространства. Не се оставяйте да ви няврят под масата, обявявайки я за небето над нас. Независимо от многобройните тарикати и манипулатори грижата и отговорността за живота винаги е лична.

Запознайте се с историята на вашия род, осъзнайте полярното мислене, проявяващо се в съзнанията на жените и мъжете при всеки семеен сблъсък. Погрижете се да затворите вратите на вашия дом и да съхраните енергията на вашето семейство, за да успеете да отгледате и възпитате здрави и успешни деца, адекватни във все по-наситеното с разнородни информации пространство. Бащите дават силата, майката – очите и възпитанието, семейството – етиката и морала. Aко личността е силна и трудолюбива, то Бог ще я дари със ситуации, в които да се прояви и да се развие.

Вратите на Другото Училище са широко отворени за всички нуждаещи се, търсещи и страдащи, отговорни към род, народ, семейство и силни желания за израстване.

Валентин Ковачганев

- - -

Издател
Заглавие на поредица Другото Училище – опознай себе си!
Номер в поредица Кн.3
Подвързия
мека
Националност на автора
България
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Научнопопулярни
Жанр
Научно-популярна
Категория
Българска
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
160
Тираж
500
Илюстрирано
Не
Планирана дата на издаване
30.09.2020
Цена
17,00