Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Изпълнителното производство по ГПК и ЗОЗ
Автори
Делян Николов, Димитър Иванов
Илюстрации на корица
Описание

Настоящото луксозно издание представлява и систематизация на съдебната практика постановена в рамките на изпълнителното производство по ГПК и ЗОЗ. Освен нея, в сборника са включени и разпоредби и решения по ДОПК, ТЗ и др., които са свързани с гражданското изпълнително производство.

Едно от основните предимства на настоящия труд са авторският коментар, който разкрива редица тънкости в материята, както и приложените над 180 образци на различни актове, постановявани в рамките на производството.​

 Делян Николов е частен съдебен изпълнител с район на действие Окръжен съд - Бургас. Завършва Бургаски свободен университет през 1999 година.

С повече от 16 години юридическа практика от които 10 като частен съдебен изпълнител. Член на УС на КЧСИ 2009–2012  г.

От 2010 година до момента представител на Камарата на частните съдебни изпълнители в Европейска съдебна мрежа  (European Judicial Network (EJN).​

Димитър Иванов е докторант по гражданско и семейно право в СУ „Св. Климент Охридски", като е отчислен с право на публична защита на дисертационен проект „Особеният залог в българското право".

Работи като юрисконсулт на търговски дружества специализирани в областта на събирането на вземания, както и като съдебен заседател в Районен съд - Бургас.

Автор е на над 35 публикации в правния печат.
Издател
Подвързия
мека
Националност на автора
България
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Гражданско, Финансово, данъчно, банково
Жанр
Научна
Категория
Българска
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Илюстрирано
Не
Планирана дата на издаване
31.08.2016
Дата на издаване
22.08.2016
Цена
19,90