Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Ясновидство
Автори
Игнат Игнатов
Илюстрации на корица
Описание

Кои са феномените на ясновидството? Предсказания на Нострадамус и Ванга, които се сбъдват сега. Изключителни попадения на български ясновидци. Някои прогнози за бъдещето са толкова точни, че изключват теорията на вероятностите. Как се получава информация от миналото, настоящето и бъдещето? Какво е времето като четвърто измерение? Как да развием своите способности?
Впечатляващи прогнози, фотографии с уникални изображения, експерименти, доказващи явлението ясновидство... За пръв път се показват чрез цветна Кирлианова фотография уникални доказателства за енергоинформационен обмен. Какви са електричните аури на най-изявените съвременни ясновидци? Задълбочено и увлекателно авторът разкрива пред погледа на читателя не само уникални прогнози, а и научни факти.
Д-р Игнат Игнатов е световно признат учен в областта на медицинската биофизика. Носител е на най-престижните световни награди в сферата на алтернативна медицина и биофизика – Швейцарски приз, Приз на Вернадски, Приз на Чижевски. Консултант е на Националния център за обществено здраве (НЦОЗ). Представител е на България на Международната агенция на изявените лечители. Член е на Международна пси академия (Чехия), Международна академия за иновационни технологии и интелектуално развитие (Русия) и Европейска академия за естествени науки (Германия). Д-р Игнат Игнатов е доктор и лауреат на почетен медал Ханеман 2007.
В най-новата си книга по достъпен за всички начин той дава научно обяснение на феномена ясновидство, базирайки се на конкретни наблюдения и случаи.
Издател
Подвързия
мека
Националност на автора
България
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Езотерична литература
Жанр
Научно-популярна
Категория
Българска
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
192
Илюстрирано
Не