Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Оптимистична теория за българския секс
Автори
Иво Сиромахов
Илюстрации на корица
Описание

“Оптимистична теория за българския секс” е от онези книги, към които посягаме, когато искаме да се върнем доброто настроение. Тя е сборник с текстове, които пародират тъпите клишета и безсмислени предписания на тема секс.

Иво Сиромахов е отговорен сценарист в “Шоуто на Слави” и автор на десетки статии в списания като Playboy, Hustler и MAX.

Неговите текстове са ироничен и забавен поглед към темите от ежедневието и напомняне да не се вземаме твърде насериозно и да не се предоверяваме на съвети, които ни учат как да живеем.

Сред текстовете в този сборник има заглавия като “Какво да говорим по време на секс”, “Как да съблечем ефикасно партньорката си”, “Как да се правим на ударени, когато ни хванат в изневяра”, “Как да четем интервю с манекенка”и т.н.

“Живеем във време на всевъзможни житейски предписания”, казва Сиромахов. “На пазара има наръчници за всичко – от “как да поправя пералнята си”, до “как да задоволя всяка жена”. На пръв поглед тези съвети са създадени, за да улесняват живота ни, но подозирам, че ако човек следва буквално всички инструкции, ще се превърне в пълен идиот. Самият аз много се дразня, когато ми дават акъл и затова книгата ми е гавра с тези наръчници” .

“Оптимистична теория за българския секс” е четиво, предназначено за ценителите на добрия хумор и пародията.

Издател
Подвързия
мека
Националност на автора
България
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Художествена проза
Жанр
Разказ
Категория
Българска
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Илюстрирано
Не
Дата на издаване
24.04.2009
Цена
10,00