Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Лечебната сила на любовта и благодарността
Автори
Джон Демартини
Илюстрации на корица
Описание

"Нека застанем в захлас пред съвършенството и величието на вселената. Нека се вслушаме в мъдростта на сърцето и душата. Нека изпитаме благословията и лечебната сила на най-великата и могъща от всички сили – безусловната любов. Нека бъдем благодарни и нека отворим сърцето и душата си за нашето изцеление."Това са призивите на д-р Джон Ф. Демартини към всички хора, които искат да изцелят съзнанието, живота и телата си чрез силата на благодарността и безусловната любов.
В този световен бестселър авторът разкрива как да водите здравословен и пълноценен живот, като се уповавате единствено на силата на любовта и благодарността.
Ако приложите на практика тези принципи:
• ще откриете нови възможности;
• ще изцелите умовете и телата си;
• ще преодолеете своята несигурност;
• ще познаете мъдростта на сърцето и душата;
• ще превърнете всяка ситуация в поучително и вдъхновяващо преживяване;
• ще изпитате най-могъщата сила на нашето битие – силата на любовта и благодарността.
Всеки принцип или притча ще бъдат за вас поредната крачка към изцелението на онези страни от живота ви, които силно искате да промените. Това ще бъдат гигантски крачки в личното и духовното ви развитие, докато вървите напред и изживявате уникалното си пътешествие.
Доктор Джон Ф. Демартини е автор на бестселъри и бизнес консултант, чиито клиенти са финансисти от Уолстрийт, директори на корпорации, известни актьори и спортисти. Демартини започва своята кариера като доктор по киропрактика, а днес изнася курсове по цял свят и вдъхновява разнообразната си аудитория с революционните си идеи, хумористичните си наблюдения върху човешката природа и практически упражнения.
Издател
Подвързия
мека
Националност на автора
САЩ
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Общ отдел
Жанр
Научно-популярна
Категория
Чуждестранна
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
288
Илюстрирано
Не