Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Без пощада
Автори
Саймън Кърник
Илюстрации на корица
Описание

Време е да умреш!
Знаеш само едно - някой е по петите ти. И иска да умреш. Том Мерън е женен с две деца. Никога през живота си не е имал проблеми със закона. До деня, в който получава странно телефонно обаждане... И животът му се променя завинаги.
Приятелят му Джак Кели - уважаван адвокат, крещи в слушалката за помощ. И Мерън чува как го убиват. Последните думи, изречени към убиеца са... адресът на Мерън.
Ужасен, Мерън грабва децата и изчезва от къщи. Минути по-късно пред дома му спира кола. Ясно е, че търсят него. И той няма представа защо...
А полицията го издирва за убийство. Животът му тепърва ще става ад!...
" Саймън Кърник води действието си с шеметна скорост. Дръжте се здраво!..."
Харлан Кобен
" Страхотни сюжети, невероятни образи и супер екшън, подплатени със зрелищен драматизъм. Нищо чудно Саймън Кърник да се окаже най-добрият от новото поколение британски автори на криминални романи!..."
Лий Чайлд
Саймън Кърник е роден през 1966 г. и живее недалеч от Лондон със съпругата и дъщеря си. Преди да започне да пише е пътувал много в САЩ и Канада. Трилърите му са белязани с необичайна автентичност и обикновено са базирани на дълги проучвания, справки и контакти с лица от специалните сили.
Издател
Подвързия
мека
Националност на автора
Великобритания
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Трилъри
Жанр
Роман
Категория
Чуждестранна
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
336
Илюстрирано
Не