Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Аз ще те направя богат + CD
Автори
Д-р Пол Маккена
Илюстрации на корица
Описание
Готови ли сте да станете богати?
Ако се питате защо за някои е лесно да печелят пари, докато други постигат това с усилие, трябва да знаете, че причината не е в това, че първите са по-интелигентни, по-работливи или по-големи късметлии – те просто мислят и действат по различен начин.
* Искате ли да печелите повече пари?
* Искате ли да подобрите качеството си на живот?
* Вярвате ли, че можете да бъдете богати?
* Ако е по-лесно, отколкото си мислите?
През изминалото десетилетие Пол Маккена, доктор на науките, проведе уникално по рода си изследване на нагласата на хората, които не само притежават много пари, но са щастливи и имат по-високо качество на живот. В тази своя новаторска книга той използва доказани психологически похвати, за да ви помогне да си създадете нагласа на богат човек. Скоро ще започнете да виждате света по напълно нов начин, да мислите и живеете по-богато от преди!
При съставянето на тази система той имаше личен контакт с много от най-богатите хора в света. Той научи, че да се печелят пари е просто умение, но да станеш богат – това е изкуство. Тази книга и аудиодискът към нея ще ви помогнат да развивате това умение, докато усъвършенствате изкуството да живеете с повече свобода и въодушевление.
Ако сте готови да изпитате същите прояви на творчество, увереност и бизнес гениалност като онези, които са характерни за хората с най-добри постижения, системата в тази книга ще ви направи истински богати!
Д-р Пол Маккена е водещият британски автор на бестселъри за самопомощ, световноизвестен хипнотизатор и експерт по въпросите на силата на човешкия ум. Той е помогнал на звезди като Роби Уилямс и Дарил Хана да се справят с тютюнопушенето. Телевизионните му семинари се излъчват в над 40 страни, има повече от 6 000 000 клиенти в цял свят.
Съдържа CD с хипноза за програмиране на съзнанието
Издател
Подвързия
мека
Националност на автора
САЩ
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Общ отдел
Жанр
Научно-популярна
Категория
Чуждестранна
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
256
Илюстрирано
Не