Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Игра на богове I
Подзаглавие Възходът на падението
Автори
Ангел Ангелов
Илюстрации на корица
Описание

COVID-19(АI)

Certificate Of Vaccination IDentification by Artificial Intelligence

(Удостоверение за ваксинна идентификация чрез изкуствен интелект)

В началото на 2020 година за пореден път на човечеството бе съобщено, че е изправено пред смъртоносна пандемия, която ще вземе стотици милиони жертви. Месеци по-късно, отново за пореден път се оказа, че нищо от предсказанията на медийната пропаганда не се случи. Средната възраст на официално починалите от COVID-19 в България бе 75 години, но средната продължителност на живота в нашата страна е само 74. Въпреки това, чрез съгласувано безумни действия, насочени срещу хипотетичен проблем, правителството почти напълно разруши икономиката, остави стотици хиляди семейства без препитание и досъсипа ключовите за бъдещето и националната ни сигурност — здравна и образователна системи.Никой не посмя да попита защо в страните с най-строгите мерки заболеваемостта бе в пъти по-висока от тези, в които нямаше такива?

Какво всъщност се случваше навсякъде по света и откъде изведнъж се появи тази невиждана политическа „загриженост“ за здравето на населението? Години наред милиони хора по Земята умират от рак, сърдечносъдови заболявания и недохранване, но досега нито една медия или управляващи не са показвали, че им пука. Как така внезапно всички се обсебиха от един сравнително безобиден сезонен грип и започнаха денонощно да ни плашат с бройките новозаразени?

                                                              ……

По безпрецедентен начин виждаме повечето правителства по света, да предприемат еднаква политика по едно и също време. Това мащабно и високо координирано начинание между държави, някои от които дори във враждебни отношения, говори само за едно — наличието на наднационална група оперираща в сянка, която притежава реалната власт и диктува съдбата на хората. Случващото се е напълно съвместимо с глобалистичния план за единно световно правителство с нова финансова и валутна система, което да упражнява тоталитарен контрол върху силно редуцирано население. Има хиляди доказателства във всяко едно отношение, а стратегията е оповестена още през далечната 1992 г. в документ на ООН, представляващ програма за устойчиво развитие, известен като Agenda 21.

                                                              ……

Днес за много хора се оказа, че COVID-19 не е въображаемият „смъртоносен вирус“, дебнещ ги от телевизора, а тестът за интелигентност, на който се провалиха в реалността. Дори и да приемем с чисто сърце, нагло и безочливо манипулираните числа с „жертвите на вируса“, процентът смъртност пак е толкова минимален, че очевидно това, което наричат „ваксина“ и така упорито пропагандират в желанието си да инжектират на всички, има съвсем друго предназначение…

Издател
Подвързия
мека
Националност на автора
България
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Общество, Документалистика, Публицистика
Жанр
Публицистика
Категория
Българска
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
384
Илюстрирано
Да
Планирана дата на издаване
31.03.2021
Дата на издаване
24.06.2021
Цена
19,99