Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Всичко за пенсиите във въпроси и отговори
Автори
Антоанета Киркова
Илюстрации на корица
Описание

Тази книга ще даде на любознателния читател знанието и самочувствието на добър познавач на пенсионното осигуряване у нас.
В приложни коментари, подготвени като въпроси и отговори, са разяснени всички въпроси, свързани с правото за пенсиониране, условията за придобиване на пенсия, видовете пенсии, тяхното осъвременяване, преизчисляване, изплащане, прекратяване и пр.
Специално внимание е отделено на отпускането и изплащането на пенсии по международни договори. Публикувани са най-важните наредби по пенсионното осигуряване у нас. В приложение са предоставени всички образци на формуляри, заявления и други документи, свързани с пенсионното производство, формулите за изчисляване размера на пенсиите, както и важна за читателя социална фактология. Изложението е съобразено с осигурителното законодателство към 31 октомври 2008 година.
Автори и съставители на книгата са екип от водещи експерти на Националния осигурителен институт, отличаващи се с висока професионална ерудиция и богат практически опит в областта на пенсионното осигуряване.
Целевата аудитория на книгата са специалисти и служебни лица, занимаващи се с управление на персонала, практикуващи юристи, счетоводители, финансисти, осигурители, самоосигуряващи се и осигурени лица, както и всички, които се интересуват от въпросите на социалното осигуряване у нас.
Издател
Подвързия
мека
Националност на автора
България
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Социална политика
Жанр
Справочник
Категория
Българска
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
352
Илюстрирано
Не