Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Криминалистите. Крими загадка 2 - игра за ума
Автори
Людмил Георгиев
Илюстрации на корица
Описание
Крадци, наркодилъри, измамници, убийци... Е, време е да се присъедините към криминалистите!
Станете отново част от техния екип и решете крими загадките професионално! Всяко разследване съчетава решаването на логически пъзели с обичайни методи за разкриване на престъпление и използване на новостите в криминалистиката и съдебната медицина.
Вие и екипът на криминалистите трябва да установите какво, къде, как и защо се е случило! Да бъдете наблюдателни и последователни! Да издирите своевременно беглеца и ако ви стиска - да го задържите! А един криминален репортер непрекъснато ще диша във врата ви!
Книгата е и своеобразна игра за ума. Предназначена е за почитателите на криминалистиката, които обичат да анализират и да разплитат сложни загадки на основата на следи, факти, наблюдателност, знания, интуиция. Поредният случай с множество записки и действия на екипа включва 32 тестови въпроса и приложение "Резултати от разследването" с правилните отговори. Имате възможност да се самооцените и тествате.

Използвайте лупа, за да откриете мотото на криминалистите на една от кориците. Както и да идентифицирате откритите от тях следи от ръце и крака. Имайте предвид, че те са на реални престъпници. Изградете вашите версии за случая чрез информация и логическото си мислене.

Издател
Подвързия
мека
Националност на автора
България
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Криминални
Жанр
Проза
Категория
Българска
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
150
Илюстрирано
Да
Планирана дата на издаване
31.01.2020
Цена
18,90