Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Пътят на Toyota
Подзаглавие 14 управленски принципа от най-големия производител в света
Автори
Джефри Лайкър
Илюстрации на корица
Описание

Пътят на Toyota представя уникалния подход на Toyota към ефективното производство. С пазарна капитализация, по-голяма от стойността на "Дженеръл мотърс", "Форд" и "Крайслер" взети заедно, Toyota е безспорно най-печелившият производител на автомобили в света. Добре познатото "тайно оръжие" на Toyota е ефективното производство - революционен подход към бизнес процесите, създаден през 50-те години на ХХ век и усъвършенстван през годините. По-малко известни са мениджърските принципи в основата на ефективното производство, ефективното разработване на продукти и всички бизнес процеси на Toyota. Пътят на Toyota разкрива 14-те мениджърски принципа, които движат културата на Toyota, в която най-важното са качеството и ефективността.

 Читателят на Пътят на Toyota ще се докосне до практически съвети, които могат да се прилагат във всяка организация и във всеки бизнес процес, независимо дали става въпрос за производство или за услуги. Същността е да се открие как правилната комбинация от далновидна философия, процеси, хора и решения на проблемите може да помогне на всяка организация да тръгне по Пътя на Toyota.

Днес бизнесът по целия свят се опитва да прилага радикалната система за ефективност, за да ускори процесите, да намали разходите и да подобри качеството. Но успяват ли да стигнат до същността на ефективните инструменти и техники и да постигнат успеха на Toyota? Пътят на Toyota е верният път, по него вървят победителите!
Издател
Подвързия
твърда
Националност на автора
САЩ
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Икономика
Жанр
Проф.-производствена
Категория
Чуждестранна
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Илюстрирано
Не
Цена
21,00