Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Криминалистите. Крими загадка 1 - Игра за ума
Автори
Людмил Георгиев
Илюстрации на корица
Описание
Крадци, измамници, убийци...

Е, време е да се присъедините към КРИМИНАЛИСТИТЕ!

Няма идеални престъпления, има лошо водени разследвания!



Никой друг не може да разкрие престъплението толкова бързо, колкото вие и КРИМИНАЛИСТИТЕ. Станете част от техния екип и решете крими загадките професионално. Всяко разследване съчетава решаването на логически „пъзели“ с обичайните методи на разкриване на престъпление: търсене на следи, веществени доказателства, работа с технически средства, разпити, установяване на алиби и мотив на извършителя.



… Росица Ганева има лоша съдба. В полицейския участък в крайдунавския град се обажда баща ? за да съобщи че от три дни тя е в неизвестност...



Вие и екипът на КРИМИНАЛИСТИТЕ трябва да установите какво се е случило! Книгата е предназначена за почитателите на криминалистиката, които обичат да анализират и разплитат сложни загадки на основата на факти, знания и интуиция. Мистериозният случай с множество записки и действия на екипа включва 57 тестови въпроса и приложение РЕЗУЛТАТИ ОТ РАЗСЛЕДВАНЕТО с правилните отговори. Съобразно аналитичните си способности и знания в материята имате възможност да се самооцените и тествате.

Издател
Подвързия
мека
Националност на автора
България
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Криминални
Жанр
Проза
Категория
Българска
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
264
Илюстрирано
Да
Планирана дата на издаване
31.01.2020
Цена
18,90