Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Чужди очи
Автори
Джил Хатауей
Илюстрации на корица
Описание

Вий Бел е сигурна в една неоспорима истина: приятелката на сестра й – Софи – не се е самоубила. Тя е убита.

Вий знае това, защото го е видяла. Всички вярват, че Вий страда от нарколепсия, но тя не заспива по време на пристъпите, които получава. Когато изпадне в безсъзнание, тя преминава в нечий чужд ум и преживява света през погледа на друг човек. Тя прави това, когато сестра й преписва на тест по математика или когато неин учител се скрива, за да пие, преди влизане в клас. Вий научава и най-лошото за предполагаема „приятелка”, когато се плъзва в ума й по време на училищни танци. Но нищо не може да я подготви за това, което се случва една октомврийска вечер, когато влиза в ума на някой, държащ кървав нож над безжизненото тяло на Софи.

Вий отчаяно желае да сподели тайната си, но кой ще й повярва? Звучи толкова налудничаво, че не събира смелост да я сподели с най-добрия си приятел Ролинс, да не говорим за полицията. Но дори да се осмели да я разкрие на Ролинс, той се държи някак странно с нея напоследък, по-резервирано, особено откакто Вий прекарва повече време със Зейн.

Оплетена в ужасяваща мрежа от тайни, лъжи и опасности, без някого, към когато да се обърне за помощ, Вий трябва да намери начин да разкрие убиеца, преди той да удари отново.

Издател
Подвързия
мека
Националност на автора
САЩ
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Тийнейджърски, Художествена проза
Жанр
Роман
Категория
Чуждестранна
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
224
Илюстрирано
Не
Планирана дата на издаване
30.06.2012
Дата на издаване
25.06.2012
Цена
8,90