Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
100 adivinanzas o juego con las palabras e dibujos sobre 100 asociaciones de niños de 4+ años
Оригинално заглавие 100 гатанки
Автори
Ангел Димитров Ангелов
Илюстрации на корица
Издател
Подвързия
e-book
Националност на автора
България
Формат
ePub
Език
Испански
Тематики
e-books, Детски
Жанр
Гатанки
Категория
Българска
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Илюстрирано
Да
Планирана дата на издаване
10.12.2013
Дата на издаване
10.12.2013