Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Наказателноправни науки • II част
Автори
Атанас Георгиев Атанасов
Илюстрации на корица
Описание

Учебникът "Наказателноправни науки • II част”  разглежда цялостно, последователно и систематично материята по наказателен процес от конспекта за държавен изпит. Учебникът е напълно подходящ за подготовка както за семестриалния изпит по Наказателен процес, така и за държавния изпит по Наказателноправни науки. 

Съдържанието на учебника обхваща теми 44 до 90 от конспекта за държавния изпит. Всяка тема разглежда включените процесуални институти пълно, ясно и изчерпателно. Същевременно съдържанието е систематизирано по начин, който осигурява фокус и целенасоченост при подготовката.

Темите са разработени като пресечна точка между класическите и съвременните научни трудове на българските учени и практици. То е съобразено както с учебните курсове, така и с актуалните монографии, статии и коментари. 

Съдържанието е обогатено с цитираните над 500+ съдебни акта на Върховния касационен съд (ВКС) и Върховния съд (ВС). На съответните систематични места е поместена и релевантна практика на Конституционния съд (КС). 

В изложението пряко е инкорпорирана и релевантната нормативна уредба. По този начин не е необходим паралелен прочит на закона по време на подготовката.

Повече за този учебник, можете да прочетете тук: Наказателноправни науки ∙ Втора част от LawStore

Издател
№ на том Ч. 2
Заглавие на том Наказателен процес
Подвързия
мека
Националност на автора
България
Формат
друг
Език
Български
Тематики
ВУЗ, Наказателно, Право
Жанр
Учебник за ВУЗ
Категория
Учебник
PublicationISBNs
Поредност на изданието
7
Страници
486
Илюстрирано
Не
Планирана дата на издаване
31.10.2021
Дата на издаване
04.10.2021
Цена
32,00