Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Забранените близки срещи с извънземни
Оригинално заглавие Incontri Ravvicinati non Autorizzati
Автори
Марко Пицути
Илюстрации на корица
Описание
Обезпокояващи откровения, базирани на цялостно и точно разследване, които хвърлят нова светлина върху: чужденците от други планети; хипотезите за извънземните и тайните на древните богове; секретните технологии, летящите машини на Никола Тесла и нацистките НЛО; цензурата, дискредитирането и измамите като оръжия за разсейване на масите.
Съществуват ли наистина НЛО? Много от наблюденията са се оказали космически отпадъци, но въпреки това, остава малък процент от епизоди (около 5%), достатъчни да покажат истинността на феномена.
Около уфологията - клон, непризнат от научната общност, се раждат особено разнообразни литературни и кинематографични течения, където фантазията и реалността се сливат в едно, което буди объркване и изглежда невъзможно вече да се направи разлика между началото на истината и края на полета на въображението-
Намерението на Марко Пицути е да направи граница между това, което със сигурност знаем за НЛО, и недоказуемите хипотези за техния произход, слагайки ред в бъркотията от легенди, след което да премине към изследване на най-вероятните теории.

Новите открития във физиката и внимателният преглед на историята и съвременните събития (акцентирайки на тайната нацистка технология) позволяват най-накрая да се достигне до повратна точка. Някои хипотези не могат повече да бъдат напълно отричани, защото са се приближили твърде близо до истината.

Издател
Подвързия
мека
Националност на автора
Италия
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Езотерична литература, Тайни и загадки
Жанр
Проза
Категория
Чуждестранна
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
374
Илюстрирано
Не
Планирана дата на издаване
31.01.2020
Цена
20,00