Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Ефектът моментум
Автори
Жан-Клод Лареш
Илюстрации на корица
Описание

Ръстът на печалбите през всяка следваща година е водещ и неоспорим императив пред съвременните бизнес лидери. Много фирми се борят да го постигнат, други го постигат понякога, но само някои непрекъснато постигат повече от тази цел – понякога много повече. Много фирми се борят да го постигнат, има такива, които понякога успяват, но само някои успяват винаги, непрекъснато постигат по-
вече от тази цел – понякога много повече. Как успяват победителите?

Отговорът се крие в улавянето на импулса, стимула, движещата сила на успеха – ефектът моментум.

Ефектът моментум е феномен с невероятна сила, чрез който – при определени обстоятелства – се създава изключителен естествен напредък – растеж, захранван от самия себе си. Улавянето на движещата сила акумулира енергия от своя собствен успех и осигурява вечно нарастващо ускорение за фирмите, които са достатъчно умни да го предизвикат и използват. Те преминават от успех в успех, като с изненадваща лекота помитат всичко пред себе си. Моментум ви позволява да постигнете изключителен напредък без изумителните усилия, които повечето фирми се налага да полагат всеки ден. Самозахранването – тази особеност на растежа, предизвикана от моментум – ни кара да го наречем стимулиращ напредък и да използваме думата изключителен. Стимулиращият напредък е изключителен по две причини. Едната – защото се отличава с ръст в изключителна степен. Изключителен е в сравнение с обичайните очаквания, основани на опита, пазарните тенденции или конкурeнти.
Другата – защото предлага растеж с изключително качество, който води до по-високи печалби и използва по-малко ресурси.

Тази книга представя доказателства за ефекта моментум, показва как действа и предлага насоки как да се използва силата му.

Издател
Подвързия
твърда
Националност на автора
Франция
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Мениджмънт, маркетинг, Бизнес
Жанр
Научна
Категория
Чуждестранна
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Илюстрирано
Не
Планирана дата на издаване
31.07.2012
Цена
27,00