Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Наказателноправни науки • II част
Автори
Атанас Георгиев Атанасов
Илюстрации на корица
Описание

Учебникът "Наказателноправни науки • II част”  разглежда цялостно, последователно и систематично материята по наказателен процес от конспекта за държавен изпит. Книгата е напълно подходяща за подготовка както за семестриалния изпит по Наказателен процес, така и за държавния изпит по Наказателноправни науки. 

Съдържанието на учебника обхваща теми 42 до 83 от конспекта за държавния изпит. Всяка тема разглежда включените процесуални институти пълно, ясно и изчерпателно. Същевременно съдържанието е систематизирано по начин, който осигурява фокус и целенасоченост при подготовката.

Темите са разработени като пресечна точка между класическите и съвременните научни трудове на българските учени и практици. То е съобразено както с учебните курсове, така и с актуалните монографии, статии и коментари. 

Съдържанието е обогатено с цитираните над 500+ съдебни акта на Върховния касационен съд (ВКС) и Върховния съд (ВС). На съответните систематични места е поместена и релевантна практика на Конституционния съд (КС). 

В изложението пряко е инкорпорирана и релевантната нормативна уредба. По този начин не е необходим паралелен прочит на закона по време на подготовката.

Повече за този учебник, можете да прочетете тук: Наказателноправни науки ∙ Втора част от LawStore

Издател
№ на том Ч. 2
Заглавие на том Наказателен процес
Подвързия
мека
Националност на автора
България
Формат
друг
Език
Български
Тематики
ВУЗ, Наказателно
Жанр
Учебник за ВУЗ
Категория
Учебник
PublicationISBNs
Страници
426
Илюстрирано
Не
Планирана дата на издаване
30.11.2018
Дата на издаване
02.11.2018
Цена
32,00