Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Растителни технологии
Подзаглавие Полски и зеленчукови култури
Автори
Елена Николова
Илюстрации на корица
Описание

Учебникът по „Растителни технологии – 1 част“ се издава с цел да послужи, като практическо пособие на студенти, фермери, любители, производители и други специалисти, занимаващи се в областта на земеделието.

Целта на учебното помагало е да допълни и разнообрази учебната дейност, както и да даде възможност за самостоятелна работа с цел придобиване на трайни практически умения за всички агротехнически мероприятия при отглеждане на полските и зеленчукови култури и да може екологосъобразно, научно обосновано и ефективно да се управлява съответното производство, както и създаване на технологична карта.

Успешното решаване на задачите за подготовка на студентите зависи до голяма степен от знанията и уменията им като бъдещи специалисти в аграрният бизнес и в частност, в областта на аграрният сектор.

Учебникът успешно може да се ползва от студенти в други учебни заведения, както и от други специалисти, работещи в практиката, фермери и производители на селскостопански продукти.

Учебникът е написан в съответствие с утвърдената от Академичният съвет на ВУАРР учебна програма за дисциплината „Растителни технологии“, която обхваща изучаването на по-важните и застъпени видове полски, зеленчукови, и трайни култури, като запознава студентите с основните проблеми в отраслите.

 Авторът предварително изказва своята благодарност и признателност към читателите, които ще изразят мнение по съдържанието и качеството на материала, изложен в учебникът.

Издател
№ на том Ч. 1
Заглавие на том Полски и зеленчукови култури
Подвързия
мека
Националност на автора
България
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Образование, Помагала, Земеделие, ВУЗ, Хоби, Наука, Помагала за специализирани гимназии и техникуми, Учебници за специализирани гимназии и техникуми
Жанр
Учебник за ВУЗ
Категория
Учебник
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
100
Илюстрирано
Да
Планирана дата на издаване
31.03.2017
Дата на издаване
14.04.2017