Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Талантът на Toyota
Подзаглавие Да усъвършенстваме хората си по пътя на Toyota
Автори
Джефри Лайкър
Илюстрации на корица
Описание

Toyota не просто произвежда коли, тя създава талантливи хора. В международния бестселър „По пътя на Toyota” Джефри Лайкър дава обяснение за забележителния успех на Toyota чрез модела на 4-те П за качество – философия, хора, разрешаване на проблеми и процес. Лайкър, заедно със съавтора Дейвид Майер, предлагат на вниманието на читателите по-задълбочен поглед върху практическото приложение на принципите разгледани във втората книга „По пътя на Toyota”. Сега специалистите от Toyota разкриват как можете във вашата компания да развиете талантливи хора и да постигнете забележителни резултати.

 „Талантът на Toyota” ще ви преведе през строгата методология, която компанията, с неоспоримо глобално влияние, прилага, за да да развие индивидуалности вътре в компанията, които да постигат високи резултати в работата си. Започвайки с преглед на характерния за Toyota подход за  развитието на хора, авторите илюстрират голямото значение от създаването на култура в организацията, която да обучава. Дават конкретни примери, необходими за обучението на служителите във всички сфери – от магазините за продажби, през техниците (механиците) до персонала в обслужващите звена. Чрез дадените примери ви показват как да подкрепяте и окуражавате всеки от служителите, за да може той да достигне максималния потенциал, който притежава.

„Талантът на Toyota” ви предоставя знание от първоизточника, от което се нуждаете, за да:

- Определите от какво се нуждаете, за да се развивате и да изготвите план за обучение.

- Да разберете различните видове работа и как да разделите сложните дейности на по-достъпни.

- Да установите правила за поведение като правилно подготвите вашето работно място.

- Да откриете и да развиете хора, които могат да се превърнат в потенциални обучаващи за останалите.

- Успешно да обучите членовете на екипите от различните работни сфери във вашата компания.

В книгата „Талантът на Toyota” Лайкър и  Майер ви напътстват, чрез предлагането на полезни съвети, помощни средства за обучение и реални примери дадени от самите автори на базата на проведени изследвания и работа на място в продължение на две десетилетия. Лайкър и  Майер ви показват как  да извлечете максимума от хората, които живеят с философията на вашата компания и работят заедно за постигането на общите цели.

Издател
Подвързия
твърда
Националност на автора
САЩ
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Икономика
Жанр
Научна
Категория
Чуждестранна
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
335
Илюстрирано
Не
Планирана дата на издаване
01.06.2010
Цена
32,00