Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Ще има война и Матрицата ще падне
Подзаглавие Наръчник за революционери
Автори
Ангел Ангелов
Илюстрации на корица
Описание

От незапомнени времена тайна каста паразитиращи създания владее територията, смятана погрешно от нас за „планета Земя“ и третира хората като добитък, нужен им за енергийно-хранителен ресурс. С времето Господарите са изработили комплексна система за осъществяване на непрекъснат физически и психически контрол над нищо неподозиращата жертва. Отстранили са почти напълно възможността ѝ за проява на собствена воля и достигане на заложения от природата биологичен потенциал. Някога (вероятно отделните им фракции) са брандирали и модифицирали генетично „стоката“ си по начин, подходящ за работа в конкретната географска ширина, където е било позволено да пребивава. Така са се появили различните човешки раси, отличаващи се ясно помежду си не само визуално, но и с до 2% в своята ДНК последователност.

 

За да се избегне противопоставяне, обектът на управление се поддържа в абсолютно невежество, както за случващото се, така и за естеството на мястото, в което го развъждат. „Фермерите“ са наясно, че единственият начин да се правят успешно на богове в даден свят, е да се намират извън него на територия, недостъпна за обитателите му. Хуманоидните представители, набедени за Елит, са нищо повече от техни слуги тук, които предано ги боготворят и показно им отдават чест чрез непрекъснати кървави религиозни ритуали.

 

Участваме в извратена игра, в която на всеки приблизително 200 години се извършва „жътва“ и нулиране на цивилизацията, а историята, възпитаваща идните поколения, се пренаписва според темата от следващия сценарий на парка – ферма.

                                                                                                    

Звучи невероятно, но описаното по-горе не е някакъв сюрреалистичен сюжет, а реалната ситуация днес. Трябва просто да се събудите, да игнорирате замъгляващата разума пропаганда и да повярвате на собствените си очи! Подобен мащабен заговор едва ли сте срещали дори и в най-зловещите холивудски продукции. На човечеството е обявена война, като врагът се е инфилтрирал не само във властите, но и в телата на отделните хора, превземайки ни бавно и сигурно отвътре. Така че, колкото по-бързо се обединим и отвърнем на удара, толкова по-голям шанс има да го отблъснем.

Издател
Подвързия
мека
Националност на автора
България
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Общество, Документалистика, Публицистика
Жанр
Публицистика
Категория
Българска
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
156
Илюстрирано
Не
Планирана дата на издаване
30.06.2024
Дата на издаване
24.05.2024
Цена
20,00